Mastering TikTok: Proven Strategies for Success

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

Το Social Media Conference επιστρέφει στις 30 Μαΐου με θεματολογία αποκλειστικά αφιερωμένη στο TikTok, ώστε να βοηθήσει εσάς - brands, agencies και creators – να ξεχωρίσετε στην πλατφόρμα όπου πλέον συχνάζουν περισσότεροι από 3,5 εκατ. ενεργοί χρήστες στην Ελλάδα.

| Ελλάδα | Physical

The Future of Healthcare in Greece

Divani Caravel Hotel Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης υψηλού επιπέδου, διεθνείς ομιλητές και εμπειρογνώμονες παγκόσμιας κλάσης και μέλη της κοινότητας από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στον τομέα της δημόσιας υγείας, της κοινωνίας των πολιτών και του ακαδημαϊκού χώρου θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις σε πάνελ και θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο προς ένα νέο όραμα για την Υγεία.

Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατων

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

Το μακροβιότερο συνέδριο Εξυπηρέτησης Πελατών στην Ελλάδα από την BOUSSIAS και το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Digital Business Transformation conference

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

Για 9η συνεχή χρονιά, στο Digital Business Transformation conference θα αναπτυχθεί ένα μεγάλο φάσμα επιτυχημένων έργων από τους πρωτοπόρους του ψηφιακού μετασχηματισμού στο πεδίο του Επιχειρείν, μέσω των οποίων θα αναδειχθεί η αξία της καινοτομίας, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων στη νέα εποχή.

Energy Efficiency in Manufacturing Conference

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

Με το ενεργειακό κόστος να αποτελεί το κεντρικό θέμα για παγκόσμια πολιτική και οικονομία, η ενεργοβόρος βιομηχανία αναζητά καινοτόμους τρόπους προκειμένου να διασφαλίσει την ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητά της.

| Ελλάδα | Physical

Devops Conference

Wyndham Grand Athens Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

To 2o συνέδριο DevOps θα προσφέρει ολοκληρωμένη γνώση γύρω από το αντικείμενο και θα φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη υιοθέτησης των DevOps μεθόδων, εστιάζοντας σε πρακτικά παραδείγματα και τεχνικές αξιοποίησής τους.

Athens ESG Forum

ΣΚΕΑ Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 103, Αθήνα, Αττική

Το Athens ESG Forum είναι το σημαντικότερο συνέδριο για τα κριτήρια ESG και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 διευθυντικών στελεχών από μεγάλες εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες.

Sales in Action Conference

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

30 + ανώτατα στελέχη Πωλήσεων – Sales Directors - κορυφαίων εταιρειών από την ελληνική αγορά παρουσιάζουν case studies, καλές πρακτικές και πραγματικές ιστορίες επιτυχίας των Διευθύνσεων Πωλήσεων της χρονιάς που πέρασε.

| Physical

Performance Marketing Conference (powered by Google)

Έχοντας την υποστήριξη της Google, το συνέδριο θα υποδεχτεί επί σκηνής 10+ ειδήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και θα αναλύσουν τις τελευταίες εξελίξεις.

| Physical

The Data Conference

Το Data & AI Conference θα προσφέρει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την αξιοποίηση των δεδομένων και το σημαντικό ρόλο του ΑΙ, δίνοντας το βήμα σε ακαδημαϊκούς, κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες data experts, προμηθευτές και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, για να μοιραστούν εμπειρίες, να συζητήσουν στρατηγικές, να αναλύσουν βέλτιστες πρακτικές και να παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις, μέσα από ένα περιβάλλον ανταλλαγής γνώσεων, απόψεων και εμπειριών.

| Ελλάδα | Physical

Ship IT Conference

Ploes Ιωάννου Φιξ, Παλαιό Φάληρο

ShipIT Conference 2024 που διοργανώνεται από τις εκδόσεις του ΜΠΟΥΣΙΑΣ netweek και το Association of Maritime Managers in Information Technology and Communication υπό την αιγίδα του Νορβηγικού Κέντρου Κυβερνοασφάλειας σε Κρίσιμους Τομείς και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας απευθύνεται στον ναυτιλιακή, εμπορευματική και λιμενική βιομηχανία και αναλύει τον αντίκτυπο της Ψηφιοποίησης και της Κυβερνοασφάλειας στις λειτουργίες του κλάδου καθώς και στις επιχειρηματικές επιδόσεις.

| Physical

The EBI Conference

Η μετάβαση του κλάδου των υποδομών και κατασκευών στη νέα εποχή ενέχει τόσο προκλήσεις όσο και ευκαιρίες. Η αξιοποίηση των προηγμένων τεχνολογιών αποτελεί κλειδί για το μετασχηματισμό του κλάδου. Η […]

| Physical

Cancer Conference

Tο ετήσιο συνέδριο θεσμός για τις Πολιτικές Υγείας του Καρκίνου οργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά με τη συνεργασία των Κυπρίων εταίρων μας και με τη βοήθεια της Επιστημονικής Επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους επιστήμονες ογκολόγους της Ελλάδας και της Κύπρου.

Risk Management & Compliance Conference

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Leoforos Vasilissis Sofias and, Kokkali 1, Αθήνα 115 21, Αθήνα

Το Συνέδριο θα επικεντρωθεί στην ταχεία εξέλιξη, τις προκλήσεις, κρίσιμες πτυχές και τάσεις στη διαχείριση Κινδύνων και Συμμόρφωσης στον Τραπεζικό Τομέα, καθώς και στην ανάλυση των σχετικών παραγόντων και πλαισίων που αξιοποιούν το Risk full lifecycle management.

| Greece | Physical

Maintenance Forum

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

To διήμερο forum θα αποτελέσει για 17η συνεχή χρονιά την πλέον δυναμική συνάντηση του χώρου της συντήρησης, με συνακόλουθα οφέλη την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας, τη στοχευμένη ενημέρωση με επικαιροποιημένα και σύγχρονα δεδομένα, την ανταλλαγή εμπειριών και την ενίσχυση της δικτύωσης των ενδιαφερόμενων μερών.