| Ελλάδα
Entry Deadline

Supermarket Awards 2024

Για 13 χρόνια τα Supermarket Awards αποτελούν το σημείο αναφοράς για τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων στη χώρα μας και που αναγνωρίζονται για την επιχειρηματική τους αριστεία.

DIME Awards 2024

Μουσείο Οινου Αγίου Δημητρίου, Παλλήνη, Αθήνα

Tα DIME Awards είναι έτοιμα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 08/07, στo Μουσείο Οίνου – Markou Wine Museum. Ώρα Προσέλευσης: 20.00 - Ώρα Έναρξης: 20.30

Hellenic Responsible Business Awards 2024

Μουσείο Οινου Αγίου Δημητρίου, Παλλήνη, Αθήνα

Η μεγάλη βραδιά των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό και έγκριτη εκδήλωση εκπροσώπων των κοινωνικών εταίρων και παραγωγικών φορέων της χώρας, καθώς και των επιχειρήσεων που επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Εδώ, θα παρουσιαστούν όλες οι επιχειρηματικές συνεργασίες που ξεχώρισαν στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, της Βιωσιμότητας και της Αειφορίας. Δηλώστε σήμερα τη συμμετοχή σας.

Performance Marketing Conference 2024

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

Έχοντας την υποστήριξη της Google, το συνέδριο θα υποδεχτεί επί σκηνής 10+ ειδήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και θα αναλύσουν τις τελευταίες εξελίξεις.

| Ελλάδα
Entry Deadline

Event Awards 2024

Τα βραβεία θεσμός για το ελληνικό events industry που επιβραβεύει εδώ και 9 χρόνια τους κορυφαίους δημιουργούς, διοργανωτές και προμηθευτές εκδηλώσεων στη χώρα μας. Σκοπός τους να αναδείξουν την καινοτομία, την προσαρμοστικότητα και την εξέλιξη της διοργάνωσης εκδηλώσεων και της εμπειρίας του κοινού.

| Physical

Social Media & Influencer Marketing Conference

Το εφετινό Social Media & Influencer Marketing Conference θα υποδεχτεί επί σκηνής 20+ experts, οι οποίοι θα μοιραστούν γνώση, insights και βέλτιστες πρακτικές για να σας βοηθήσουν να μάθετε τι δουλεύει σήμερα στο Facebook, το Instagram, το LinkedIn, το TikTok και το YouTube.