| Ελλάδα | Physical

Devops Conference

Wyndham Grand Athens Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

To 2o συνέδριο DevOps θα προσφέρει ολοκληρωμένη γνώση γύρω από το αντικείμενο και θα φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη υιοθέτησης των DevOps μεθόδων, εστιάζοντας σε πρακτικά παραδείγματα και τεχνικές αξιοποίησής τους.

| Ελλάδα
Entry Deadline

Supermarket Awards 2024

Για 13 χρόνια τα Supermarket Awards αποτελούν το σημείο αναφοράς για τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων στη χώρα μας και που αναγνωρίζονται για την επιχειρηματική τους αριστεία.

Athens ESG Forum

ΣΚΕΑ Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 103, Αθήνα, Αττική

Το Athens ESG Forum είναι το σημαντικότερο συνέδριο για τα κριτήρια ESG και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 διευθυντικών στελεχών από μεγάλες εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες.

DIME Awards 2024

Μουσείο Οινου Αγίου Δημητρίου, Παλλήνη, Αθήνα

Tα DIME Awards είναι έτοιμα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 08/07, στo Μουσείο Οίνου – Markou Wine Museum. Ώρα Προσέλευσης: 20.00 - Ώρα Έναρξης: 20.30

Hellenic Responsible Business Awards 2024

Μουσείο Οινου Αγίου Δημητρίου, Παλλήνη, Αθήνα

Η μεγάλη βραδιά των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό και έγκριτη εκδήλωση εκπροσώπων των κοινωνικών εταίρων και παραγωγικών φορέων της χώρας, καθώς και των επιχειρήσεων που επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Εδώ, θα παρουσιαστούν όλες οι επιχειρηματικές συνεργασίες που ξεχώρισαν στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, της Βιωσιμότητας και της Αειφορίας. Δηλώστε σήμερα τη συμμετοχή σας.

Sales in Action Conference 2024

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

30 + ανώτατα στελέχη Πωλήσεων – Sales Directors - κορυφαίων εταιρειών από την ελληνική αγορά παρουσιάζουν case studies, καλές πρακτικές και πραγματικές ιστορίες επιτυχίας των Διευθύνσεων Πωλήσεων της χρονιάς που πέρασε.

| Greece
Entry Deadline

Caterer’s Supplier Awards 2024

Τα Caterer's Supplier Awards έρχονται με σκοπό να αναδείξουν για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία και, φυσικά, να επιβραβεύσουν τους προμηθευτές και παραγωγούς τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού στον απαιτητικό κλάδο της φιλοξενίας. Η αναζήτηση των σωστών πρώτων υλών και του κατάλληλου εξοπλισμού αποτελεί προτεραιότητα για τις επαγγελματικές κουζίνες. Τα βραβεία «φωτίζουν» τους προμηθευτές-παραγωγούς και τα […]

Performance Marketing Conference 2024

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

Έχοντας την υποστήριξη της Google, το συνέδριο θα υποδεχτεί επί σκηνής 10+ ειδήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και θα αναλύσουν τις τελευταίες εξελίξεις.