1st Hellenic Water Forum

ΣΚΕΑ Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 103, Αθήνα, Αττική

Το 1st Hellenic Water Forum 2024 πρόκειται να αναλύσει τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εταιρείες ύδρευσης & αποχέτευσης για το αύριο.

Architecture & Interiors Summit @ Costa Navarino

Costa Navarino Costa Navarino, Pylos, Messinia

Το Architecture & Interiors Summit  @ Costa Navarino είναι το απόλυτο networking event του κλάδου της Αρχιτεκτονικής και του Interior Design. Οι decision makers των έργων κάθε χρήσης και κλίμακας συναντώνται με τους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς δομικών υλικών και solution providers.

| Ελλάδα

Pet Awards 2024

Χείρωνας 19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου, Αττική, Παιανία

Τα Pet Awards έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα στα κατοικίδια ζώα.

Digital Banking & Insurance Summit @ Costa Navarino

Costa Navarino Costa Navarino, Pylos, Messinia

Το Digital Banking & Insurance Summit @Costa Navarino αποτελεί την B2B συνάντηση - σημείο αναφοράς για την Ψηφιακή Στρατηγική και βιώσιμη ανάπτυξη του Τραπεζικού και Ασφαλιστικού κλάδου που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Απριλίου 2024 στο Costa Navarino. Πρόκειται για μια μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία που φέρνει σε επαφή κορυφαία στελέχη Τραπεζών και Ασφαλιστικών επικεφαλής έργων […]

| Ελλάδα | Physical

HTA Conference

Divani Caravel Hotel Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Tο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο αφιερωμένο στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας (ΗΤΑ) στην Ελλάδα που αποτελεί κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος για όλους όσοι συμμετέχουν τόσο σε θεσμικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο στις αξιολογήσεις και διαπραγματεύσεις νέων φαρμάκων.

E–Commerce Summit @ Costa Navarino

Costa Navarino Costa Navarino, Pylos, Messinia

Το E–Commerce Summit @ Costa Navarino είναι ένα exclusive networking event για τον κλάδο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν. Πρόκειται για μια μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία, η οποία έχει ως στόχο και όραμα να αποτελέσει το ετήσιο ραντεβού των decision makers του κλάδου. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για υψηλόβαθμα στελέχη, η εν λόγω συνάντηση κορυφής θα φέρει κοντά τους […]

Promotional Marketing Awards 2024

ΣΚΕΑ Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 103, Αθήνα, Αττική

Τα Promotional Marketing Awards 2024 θα ανακοινώσουν τους νικητές τους την Πέμπτη 25 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 103, Αθήνα 117 45 ). Κλείστε θέση στην τελετή απονομής και γνωρίστε από κοντά τις ομάδες και τα έργα που ξεχώρισαν. Registrations Opens: 19:00, Ceremony starts: 19:30

Payments 360 Conference

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Leoforos Vasilissis Sofias and, Kokkali 1, Αθήνα 115 21, Αθήνα

Το Συνέδριο θα διερευνήσει σε βάθος το ευρύ φάσμα των καινοτόμων Ψηφιακών πληρωμών, και το νέο δυναμικό τοπίο που διαμορφώνει στην αγορά.

| Ελλάδα
Entry Deadline

UX | CX Awards 2024

Τα UX| CX Awards 2024 θα αναδείξουν για 3η χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες στην εμπειρία του πελάτη. Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν οργανισμοί και εταιρείες που έχουν σχεδιάσει, υλοποιήσει και εφαρμόσει πρακτικές στο customer experience και engagement καθώς και εταιρείες που παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Mastering TikTok: Proven Strategies for Success

Αμφιθέατρο OTEAcademy Πέλικα & Σπάρτης 1, Αθήνα

Το Social Media Conference επιστρέφει στις 30 Μαΐου με θεματολογία αποκλειστικά αφιερωμένη στο TikTok, ώστε να βοηθήσει εσάς - brands, agencies και creators – να ξεχωρίσετε στην πλατφόρμα όπου πλέον συχνάζουν περισσότεροι από 3,5 εκατ. ενεργοί χρήστες στην Ελλάδα.

| Ελλάδα

Toys Awards 2024

Χείρωνας 19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου, Αττική, Παιανία

Τα Toys Awards προσανατολίζονται να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα παιχνίδια και στις υπηρεσίες παιχνιδιού που αφορούν παιδιά, έφηβους και ενήλικες.

Fitness Awards 2024

Radisson Blu Park Hotel Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, Αττική

Tα Fitness Awards διοργανώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, r&d, marketing αλλά και influencers. Στην Κριτική Επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και αναγνωρισμένοι Επαγγελματίες του […]

Smart Factory Conference

ΣΚΕΑ Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 103, Αθήνα, Αττική

Η κορυφαία συνάντηση της Βιομηχανίας έρχεται, για 8η συνεχή χρονιά, να παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις, καινοτόμες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου. Τop experts θα αναδείξουν τον καταλυτικό ρόλο των τεχνολογιών Industry 4.0 στην αλυσίδα αξίας των βιομηχανιών, τις αναδυόμενες προκλήσεις και τα βήματα χάραξης της στρατηγικής Industry 4.0 με μέγιστο οικονομικό όφελος και ROI.