Φόρτωση Εκδηλώσεις

26 Ιαν 2023

CX Summit

Το κορυφαίο διεθνές συνέδριο για τους επαγγελματίες του Customer Experience, CX Summit, παρουσιάζει ψηφιακά, για 6η χρονιά η BOUSSIAS την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023. Υπό τον τίτλο “Into the Future of Customer Journey” το συνέδριο θα προσεγγίσει περισσότερες από 14 επιδραστικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου και καθορίζουν την επόμενη ημέρα για τη στρατηγική λήψη αποφάσεων σχετικά με την εμπειρία των πελατών. Οι έρευνες καταδεικνύουν πως η «εμπειρία των καταναλωτών/πελατών» παραμένει στην κορυφή της ατζέντας της ηγεσίας όχι μόνο για το 2023 αλλά και τα επόμενα χρόνια. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι καταλυτικές αλλαγές που επέφεραν η πανδημική κρίση, η κλιματική αλλαγή, ο πόλεμος στην Ουκρανία οι γεωπολιτικές εξελίξεις, η ψηφιακή επανάσταση, η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης αλλά και οι δημογραφικές τάσεις, επηρεάζουν τη συμπεριφορά των αγοραστών.
Πόσο έτοιμα είναι τα στελέχη CX να ανταποκριθούν στις νέες αυτές προκλήσεις και να μετατρέψουν την αβεβαιότητα σε ευκαιρία;
Τις απαντήσεις θα δώσουν μέσα σε μία μόνο ημέρα, περισσότεροι από 20 διεθνείς experts, global thought leaders, διακεκριμένοι professionals και εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών και οργανισμών, μέσα από παρουσιάσεις, ομιλίες, συζητήσεις και δια δραστικά sessions.

Details:

Event Categories